Generala „oborio“ problematični F-35

General-major američke vojske Džejms Martin onesvestio se dok je govorio o budžetu američkog vojnog vazduhoplovstva.

Na konferenciji za novinare u Pentagonu, Martin se onesvetio govoreći o budućnosti programa borbenog aviona F-35. On se u jednom trenutku, polako nagnuo napred na govornicu, nakratko izgubivši svet.

Zamenica zadužena za budžet vojnog vazduhoplovstva Kerolin Glison uspela je u tom trenutku i da se našali: „Eto šta može da vam uradi F-35“.

Potom je četvoro podređenih pritrčalo i pomoglo general-majoru Martinu.

Martin je odveden u bolnicu na pregled i utvrđeno je da je u pitanju bila slabost zbog prehlade. General-major je već sledećeg dana bio na poslu.

Pentagon je inače izvestio o novim problemima na motoru borbrenog aviona F-35, čiji je šesnaestogodišnji razvoj „progutao“ već 60 milijardi dolara.

 

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи