Čovek koji je oterao medveda ispred Putinovih vrata

Bivši telohranitelj ruskog predsednika Vladimira Putina Aleksej Djumin izjavio je danas da se jednom ispred Putinove rezidencije suočio sa medvedom.

Djumin (43), koji je nedavno imenovan za regionalnog gubernatora, ispričao je listu Komersant da je bio na dužnosti dok je Putin u rezidenciji spavao, kad je sa spoljne strane staklenih vrata ugledao medveda koji se uspravio na zadnje noge, prenela je agencija AP.

Bivši telohranitelj navodi da je tada pogledao medvedu u oči, otvorio vrata i iz službenog pištolja ispalio jedan metak pored medvedovih nogu.

Životinja je tada pobegla, a Putin je kasnije Djumina pohvalio zato što je medvedu poštedeo život, priseća se.

Nakon što je godinama služio Putinu kao telohranitelj, Djumin je prvo imenovan za šefa Snaga za specijalne operacije ruske vojske, a prošle nedelje i za gubernatora Tulske oblasti, jugozapadno od Moskve.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи