Radnik pumpe našao 5.500 evra i vratio svešteniku iz Poljske

Sveštenik iz Poljske izgubio je 5.500 evra na benzinskoj pumpi na auto-putu Beograd-Niš kod Paraćina, ali je taj novac pronašao radnik pumpe i vratio ga vlasniku.

Sveštenik je iznos od 5.500 evra poneo kao humanitarnu pomoć sveštenstvu Paraćina i izbeglicama. Novac je pronašao 34-godišnji Miloš Veličković, radnik na pumpi "Avia" koju drži kompanija „Mihajlović“.

Prota ga je blagosiljao i častio sa 500 evra, kojima će Veličković sutra častiti kolege i drugare.

Sveštenik iz Poljske je, u pratnji dvojice sveštenika iz Srbije, danas bio na pumpi, kupili su gorivo i platili čekovnom karticom, objasnio je Veličković televiziji „Kanal M“.

„Posle njihovog odlaska video sam svežanj novčanica od po 500 evra, ukupno 5.500 evra. Novac sam uzeo i pozvao policiju i šefa“, rekao je Veličković.

Ubrzo se javio i poljski sveštenik, kome u kompaniji ne znaju ime, preuzeo novac, blagosiljao Veličkovića za dobra dela i častio ga sa 500 evra.

Kompanija „Mihajlović“ je benzinsku pumpu "Avia" zakupila pre godinu dana, od kada i Veličković radi.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво