Читај ми!

Članove kluba bradonja pobrkali sa teroristima?

Za članove švedskog kluba bradatih muškaraca koji su se, sa razvijenom crnom zastavom, fotografisali u prirodi, jedan prolaznik je pomislilo da su islamski teroristi i odmah je alarmirao policiju.

Чланове клуба брадоња побркали са терористима? Чланове клуба брадоња побркали са терористима?

Kako prenosi AFP, 32-godišnji Andreas Franšon našao se u subotu sa svojim bradatim kompanjonima ispred ruševina dvorca Brahehus, na jugu Švedske, radi grupne fotografije.

Ubrzo, međutim, došla je policija: „Rekli su nam da je jedan motorista mislio da je video skup terorista Islamske države“.

Nakon što su ustanovili da su „opasni teroristi“ zapravo članovi dobrotvorne organizacije „Bradati zlikovci“, polijajci su se smejući vratili patrolnim kolima u stanicu.

Franšon je priznao da njihova zastava - dve ukrštene sablje na crnoj pozadini, podseća na barjak terorista.

„Mi smo članovi kluba koji postoji u okviru udruženja 'Bradati zlikovci' koji je osnovan u Sjedinjenim Američkim Državama i koji se bori protiv nepravdi, homofobije i rasizma“, objasnio je on.

„Zastava se prenosi od kluba do kluba širom sveta i mi se s njom slikamo u znak pripadništva“, naveo je.

„Bio je to smešan incident, ali je ipak sramota što su nas, koji se bavimo dobrotvornim radom, doveli u vezu sa Islamskom državom“, zaključio je Franšon.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара