Читај ми!

Neki lete, a neki zavijaju na Mesec!

Grupno zavijanje na Mesec, na kome je postignut novi svetski rekord - čak 464 osobe su „čoporativno“ to učinile – održano je u Bedfordširu, u Engleskoj.

Na otvaranju „Haula“ (Howl), novog parka u Engleskoj, stotine posetilaca, manji broj i obučen u kostime vukodlaka, srušilo je svetski rekord u kategoriji najveće grupe ljudi koja, poput vukova, zavija na Mesec, prenela je agencija Fena.

Na takmičenju je učestvovalo 464 ljubitelja noći veštica, ali i kao kod obaranja drugih svetskih rekorda, i u ovom su postojala pravila - svi takmičari su morali da gledaju u jednom pravcu i zavijaju najmanje jedan minut.

Prethodni rekord je držala grupa od 296 studenata Univerziteta „Sent Klaud“ iz Minesote, postavljen 2013.

„Jedan od najvažnijih delova parka se zove 'Tama' i u njemu postoje i vukodlaci, iz čega se rodila ideja da se postavi novi svetski rekord u zavijanju na Mesec“, rekao je organizator takmičenja Met Hist.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво