Читај ми!

Uz „Kaljinku“ i veliku tortu, u Šapcu proslavljen Putinov rođendan

Nije bilo rođendanske pesme, ali su odjekivali „Kaljinka“ i „Podmoskovske večeri“. Nije bilo ni slavljenika, ni svećica, ali se u zdravlje Vladimira Vladimiroviča Putina, u Šapcu slavilo uz rođendansku tortu.

„Nije 'moskva šnit', ali je zato bela 'reforma', teška je 12 kilograma i 900 grama, povodom rođendana našeg predsednika Rusije“, objasnila je Dragana Vuković.

Za 63. rođendan iz centra Šapca ruskom predsedniku upućena je i zdravica.

„Državnik je pun ideja, čovek pravde, poverenja, povrh svega on je prepun karaktera i poštenja poštenja. Srbijo i ruski rode, držimo se svi Putina, to su želje Ruske stranke pa i Nedić Milutina“, rekao je Nedić.

Uz rođendansko slavlje Vladimiru Vladimiroviču Putinu i rođendanske želje.

„Želimo dobro zdravlje i da i dalje bude na čelu ruske imperije i da štiti interese sveta a samim tim i interese Srbije“, poručio je slavljeniku Slobodan Nikolić, predsednik Ruske stranke.

Slavljenički dezert od trećine kvadrata dovoljno veliki da se oslade partijski  simpatizeri i zainteresovani prolaznici.

Za one koji nisu za savez sa Rusijom, u stranci poručuju, da rođendanski performans svojim svetskim političkim idolima, niko u Šapcu nije organizovao.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара