Читај ми!

Prodaje se Elvisov pozlaćeni klavir!

Najmanje 446.000 evra treba da pripreme oni koji žele da imaju pozlaćeni klavir Elvisa Prislija. Instrument koji je kralj kupio majci biće na aukciji u Los Anđelesu u novembru.

Продаје се Елвисов позлаћени клавир! Продаје се Елвисов позлаћени клавир!
Klavir, koji je trenutno izložen u muzeju u Nešvilu u Tenesiju, Elvis Prisli je za svoju majku kupio 1955. godine, a originalno je bio od orahovine.

Nakon smrti njegove majke, Prislijeva supruga je pozlatila klavir kao poklon za njihovu prvu godišnjicu braka, i postavila ga je na njihovom imanju Grejslend u Memfisu.

„To je najvažniji klavir koji je Elvis Prisli posedovao“, izjavio je Daren Džulijen, predsednik aukcijske kuće koja klavir procenjuje na 446.000 do 625.000 dolara.

Naglasio je da je klavir prodao kolekcionar koji ga je kupio od naslednika rok legende.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи