Читај ми!

Na podu pronašao 20 dolara, uplatio lutriju i osvojio milion!

Čovek koji je pronašao novčanicu od 20 dolara na ulici u blizini međunarodnog aerodroma u San Francisku, iskoristio je nađeni novac da uplati lutriju i osvojio glavnu nagradu od milion dolara.

Hubert Tang je za 20 srećnih dolara kupio dve greb-greb kartice u prodavnici u blizini aerodroma i osvojio glavnu nagradu na jednom od listića, saopštio je portparol nagradne igre Greg Parašak.

„Ogrebao sam listić ispred radnje. Rekao sam svom prijatelju, sa kojim sam bio u tom trenutku, da ne znam da li je ovo stvarnost, ali da piše da sam osvojio milion dolara“, izjavio je Tang.

Hubert Tang je takođe saopštio da nije igrao na sreću više od 10 godina, pre nego što je kupio dva listića.

Nema još uvek planove na šta će potrošiti novac, ali se našalio da će možda novčanice od 20 dolara ostavljati na nekim mestima da bi ih pronašli neki sledeći igrači kojima će doneti istu sreću.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се