Читај ми!

Lečenje ujeda zmije 138.000 evra?!

Početkom jula, Amerikanac Tod Fašler doživeo je dve neprijatnosti – ujed zmije i bolnički račun.

Nakon što ga je u San Dijegu ujela zmija zvečarka, što u tom području i nije redak slučaj, Tod Fašler je dobio bolnički račun koji će morati da otplaćuje godinama.

Gmizavac ga je ujeo kada je pokušavao da se fotografiše sa njim. Posle ukazane lekarske pomoći i otpuštanja iz bolnice 9. jula, Fašleru je uručen račun od neverovatnih 153.000 dolara (138.000 evra).

Nije jasno da li je pacijent imao osiguranje ili će iznos platiti iz svog džepa, ali je svakako jasno da su ovi lekovi i lekarske usluge precenjeni.

Samo za protivotrov bolnica traži 83.000 dolara (75.000 evra)! Svakako da lek poput ovog nije jeftin, ali je 75.000 evra doslovno krađa, pišu američki mediji.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво