Читај ми!

Grčki pilot leteo do bankomata u Turskoj, fale ajkula i pijani Srbin

Britanski Telegraf objavio, a Jutarnji list preneo, priču o neverovatnom poduhvatu grčkog pilota, koji je, navodno, F-16 odvezao u Tursku i sakrio ga u napušteni hangar, kako bi sa bankomata podigao 2.000 evra.

Prema priči koju su prvi objavili Francuzi, pilot je tokom patrole iznad ostrva Samosa promenio kurs i zaputio se prema Turskoj. Sleteo je na napušteni aerodrom nedaleko od grada Soke na zapadu Turske, "sakrio" avion u hangar i potom podigao 2.000 evra sa tri bankomata.

Odmah pošto je podigao novac, Grk se, navodno, vratio u matičnu bazu.

Zvaničnici grčke vlade su odbili da komentarišu te tvrdnje.

Britanski Telegraf je, posle sat vremena, povukao celu priču.

Priča deluje zaista senzacionalno, ali joj za ubedljivost nedostaje i informacija da je pilot, pri povratku u Grčku, svratio u Šarm el Šeik i sa pijanim Srbinom ubio ajkulu.

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво