Читај ми!

Ovo ni Borat ne bi smislio!

U kazahstanskom glavnom gradu Astani trenutno raste hiljade stabljika marihuane, a zasadile su ih, verovali ili ne, gradske vlasti.

Posramljeni lokalni čelnici u Astani sada istražuju zašto su na hiljade stabljika marihuane posađene u gradskim parkovima, gde je inače trebalo da se nalazi „normalno cveće“, prenosi Kliks.ba.

Neobične biljke otkrio je jedan od stanovnika Astane kojeg je privukao čudan miris. Kada je shvatio da se radi o marihuani, ostao je zapanjen.

Mihail Malorod, koji je otkrio marihuanu širom Astane, kaže da jednostavno nije mogao da veruje da je nešto tako moguće.

„Šetao sam ulicom kada sam primetio vrlo lepe i neobične biljke“, kaže Malorod.

Istraga je usmerena na službu koja je zadužena za zelenilo i uređenje parkova u Astani, a koja se zove Zelenstroj.

„Pokrenuta je istraga. Ako se zaista radi o marihuani kako se navodi na društvenim mrežama, odmah ćemo je ukloniti. Trenutno nismo sigurni ko je zasadio te biljke, ali je istraga u toku“, saopštio je glasnogovornik Zelenostroja.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво