Štos koji se svima dopao... osim mladi!

Mladi par iz Alena, u nemačkoj pokrajini Severna Rajna-Vestfalija, našao se u medijima pošto je mladoženja Patrik Lem (31) napravio mali vic i zasmejao goste, ali, izgleda, ne i svoju dve godine mlađu izabranicu Melani, za koju je to bio užasan trenutak.

„Čula sam da se naši gosti smeju. Moje srce je počelo da udara jače. Bilo je gadno. Znala sam samo da nešto nije u redu, ali nisam znala šta“, rekla je mlada, prenosi tabliod Bild i, navodi da je mlada, tek kasnije saznala zašto se cela crkva smejala.

Njen muž je, naime na đonovima svečanih cipela napisao belim slovima „Pomozite mi“ i dok je par pred oltarom stare crkve u Alenu klečao, okrenut leđima gostima, svi su videli šta je mladoženja napisao.

„Drage dame, ruku na srce – da li biste vi takav vic oprostile svom mužu“, pita se ovaj tabloid.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се