Читај ми!

Zvaće se (Er) Fransoa?

Tokom leta Dakar-Pariz, u avionu kompanije „Er Frans“ sinoć se rodila beba, a radosnu vest je saopštio pilot neposredno pred sletanje na pariski aerodrom „Roasi Šarl de Gol“, piše danas „Figaro“.

„Oko sat vremena posle poletanja iz Dakara, pilot aviona je veoma mirnim glasom pitao putnike da li je među njima neki lekar“, ispričao je jedan od putnika.

Putnik, koji se predstavio kao Žan-Luj, rekao je da je trudnica verovatno bila u zadnjem delu aviona pošto niko nije čuo ni bebu ni majku.

„Tek sam kasnije čuo da se rodila beba. To su mi diskretno rekli ostali putnici“, dodao je.

Pred samo sletanje oglasio se pilot putnicima rekavši da je tokom leta došao novi putnik, dečak, koji je dobro.

Na aerodromu je mamu i beba dočekalo vozilo Hitne pomoći.

„Er Frans“ je kasnije sapštio da je među putnicima bio lekar koji je osoblju, obučenom za takve situacije, pomogao da se beba rodi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи