Читај ми!

Kornjača na točkovima, brza i žestoka

Devedesetogodišnja kornjača Gospođa Ti izgubila je prednje noge u napadu pacova, ali su njeni vlasnici pronašli rešenje pomoću kog se vremešna životinja sada kreće brže nego kada je bila mlada.

Nakon napada pacova, koji joj je odgrizao prednje noge, njeni vlasnici su se dosetili da joj umesto nogu stave točkove sa avionske makete, prenosi londonski Telegraf.

„Bilo je kao da smo joj stavili turbo-punjač. Kreće se dva puta brže nego što je ranije išla. Koristi svoje zadnje noge da se odgurne“, kaže Džud Rajder.

Odmah posle napada pacova, odveli su je kod veterinara. Iako povrede nisu bile opasne po život, zabrinuli su se da će morati da je uspavaju ako ostane nepokretna.

Srećom, njihov sin Dejl je mehanički inženjer i njemu je palo na pamet da prilagodi par točkova sa makete.

„Odmah se navikla na njih, mada još ima problema sa stajanjem i skretanjem“, kaže Džud.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво