Читај ми!

Rusija, preterivanje s patriotizmom?

Seks-šop „Kazanova 69“ u Jekaterinburgu je uoči proslave 70. godišnjice pobede nad fašizmom na svoje cene štampao sliku ordena Otadžbinskog rata.

Iako su u upravi te kompanije objasnili da je cilj bio da se jedan od simbola pobede iskoristi u kampanji sniženja cena uoči Dana pobede, gradske vlasti su ocenile da odlikovanje za vojne zasluge u Sovjetskom Savezu ne treba da bude deo marketinškog trika prodavnica za odrasle, prenosi agencija Beta.

„To je potpuno neprihvatljivo. Sa tim stvarima se ne šali“, rekao je predstavnik kancelarije gradonačelnika Denis Suhorukov, preneli su ruski mediji.

Lanac „Kazanova 69“ je odlučio da povuče „ordenje“ sa cena iz svojih prodavnica, tvrdeći da se ta kompanija zalaže za društveno odgovorno poslovanje.

U Jekaterinburgu na Uralu nedavno je zabeležen još jedan zanimljiv događaj povodom godišnjice pobede nad fašizmom.

Pogrebno preduzeće „Help“ organizovalo je čajanku za veterane u svojim prostorijama, gde su zvanice bile okružene vencima i kovčezima.

Tom prilikom veterani su dobili poklon-paket sa veštačkim cvećem, ikonama i kuponom sa 10 odsto popusta za sahranu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи