Читај ми!

Zbog pijanke, trogodišnjeg sina ostavili neobičnoj dadilji...

Čak pet godina zatvora preti jednom paru iz Hožova, grada na jugu Poljske, zato što su otišli na pijanku kod poznanika, a, pošto je odvajkada poznato da je pas najbolji čovekov prijatelj, ostavili svog trogodišnjeg sina na čuvanje – bernardincu.

Proteklog vikenda jedna komšinica je čula zapomaganje i plač, a kada je izašla u hodnik da vidi šta se dešava naišla je na otvorena vrata i u stanu samo na trogodišnjaka u suzama kako sedi sa komšijskim psom bernardincem i čeka roditelje, prenosi Beta.

Policija je pozvala hitnu pomoć da dečaka preveze u bolnicu da lekari provere da nije bolestan, a patrola se uputila da traži roditelje, rekla je poljskim medijima Justina Đeđić iz lokalne policije.

Patrola je 37-godišnju majku i 40-godišnjeg oca našla tek nakon dva sata, pijane sa dva promila alkohola u krvi, kod poznanika kod kojih su otišli na žurku, uvereni da im je sin u sigurnim rukama, to jest šapama.

Kada su se otreznili optuženi su za zanemarivanje brige o detetu za šta im, prema poljskim zakonima, preti do pet godina zatvora.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи