Читај ми!

Brak kao lek pilotima protiv depresije

Izvršni direktor „Turkiš erlajnsa“ Temel Kotil dao je neobičan savet pilotima u svojoj kompaniji kako bi izbegli da, poput pilota „Džermanvingsa“ Andreasa Lubica, pate od depresije. Rešenje – brak.

Lubic, koji je navodno patio od depresije, zaključao je svog kapetana van kokpita i namerno srušio „erbas A320“ u francuske Alpe 24. marta, ubivši 150 putnika i članova posade.

Kotil je novim pilotima u kompaniji poručio da je tragični slučaj „Džermanvingsa“ pokazao koliko način života pilota važan, prenosi Hurijet.

„Pad se desio nakon što je Lubic raskinuo sa svojom devojkom. Zato, moji prijatelji, ohrabrujem vas samce da se oženite“, istakao je Kotil.

Takođe je rekao da nije zadovoljan brojem ženskih pilota, posebno zbog činjenice da je u novoj klasi pilota samo tri žene.

„Trenutno imamo samo 40 žena pilota u svojoj floti. To mora da se promeni“, rekao je Kotil.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи