Читај ми!

CERN potvrdio postojanje džedajske Sile!

Trambolina u supermarketu, policajci na kamilama, lopta za levonoge, zmajevi u uglednom časopisu za nauku i džedajska Sila u CERN-a neke su od prvoaprilskih šala koje su objavili svetski mediji i institucije.

Evropska organizacija za nuklearna istraživanja (CERN) objavila je da je potvrdila postojanje Sile.

Pored četiri fundamentalne sile u prirodi – snažna sila, slaba sila, elektromagentna sila i gravitacija, čija su postojanja dobro potvrđena, CERN je danas najavio da je nedvosmisleno ustanovljeno postojanje Sile koju koriste i džedaji u Ratovima zvezda.

Fudbalski klub Arsenal i kompanija „Puma“ predstavili su danas loptu za levonoge. Poznati fudbaleri Santi Kazorla, Mesut Ozil, Načo Monreal i Ektor Balerin pojavili su se u spotu u kojem su hvalili revolucionarnu loptu "evoPOWER".

Desnonogi Balerin je rekao da mu je malo teže da se navikne da šutira loptu desnom nogom, ali da je brzo poboljšao udarac levom.

Ugledni naučni časopis Priroda (Nature) objavio je danas da sve više podataka pokazuje da se zmajevi ne mogu prosto odbaciti kao stvorenja iz legendi i fantazije, i da posledice ljudskog delovanja na globalnu klimu mogu ponovo oživeti ova stvorenja.

Britanski Gardijan je objavio da se nedavno otpušteni voditelj Džeremi Klarkson iz Top gira, uključio u „zelenu“ kampanju tog lista. Klarkson, koji se tokom svoje karijere prezrivo odnosio prema pitanju klimatskih promena i zalaganju za smanjenje potrošnje fosilnih goriva, u Gardijanovom spotu se pojavljuje na biciklu (reč je o čoveku koji samo liči na njega).

Kompanija „Gugl“ je predstavila pretraživanje unazad na http://elgoog.im/. Pored toga na nekim delovima Gugl mapa moguće je igrati Pekmena na ulicama gradova.

Lanac supermarketa „Tesko“ (Tesco) objavio je da će u svojim prodavnicama postaviti tramboline kako bi kupci mogli da dohvate proizvode s vrha rafova, što će ubrzati kupovinu i ujedno je učiniti zabavnom.

Policija u Novom Južnom Velsu u Australiji najavila je da će patrolirati na kamilama.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи