Читај ми!

Šanse da im se to desi bile su jedan prema 283 milijarde!

Pobedili su nepobedivo! Pre dve godine su već osvojili milion funti, tako da su šanse da ponovo osvoje veliki novac na lutriji bile jedan prema 283 milijarde. Međutim, dogodilo se!

Шансе да им се то деси биле су један према 283 милијарде! Шансе да им се то деси биле су један према 283 милијарде!

Jedan par iz Skantorpa, na severu Engleske, dobio je po drugi put za dve godine, tačnije za 20 meseci, milion funti (1,5 miliona dolara) na lutriji.

Dejvid i Ketlin Long osvojili su novac i automobil u izvlačenju megalutrije „Evromilions“ u petak 27. marta, a 26. jula 2013. godine su već osvojili milion funti na lutriji.

Lutrija „Kamelot“ navela je danas da je taj par imao šanse da ponovo osvoji toliki novac na lutriji jedan prema 283 milijarde.

Dejvid Long, bivši vozač kamiona, naveo je da je igrao svoje uobičajene brojeve i kada su izašli bio je neverovatno uzbuđen.

Njegova žena Ketlin morala je da mu potvrdi da su ti brojevi izvučeni. Od tada mu je sve zamagljeno u sećanju.

„Oduvek sam znao da ću osvojiti pare. Ni posle prvog dobitka nisam prestao da kupujem tikete, znao sam da će ponovo doći moj red“, izjavio je srećni Dejvid.

Ovaj vozač kamiona u penziji kaže da će verovatno od ovog dobitka odvesti ženu na krstarenje po Mediteranu, jer sada više neće imati izgovor da je ne odvede.

Prošli put kada su osvojili novac rešili su da se ne sele, već su njenoj 81-godišnjoj majci Džoan kupili kuću. Ovaj put to neće biti slučaj – promeniće adresu čim nađu adekvatan smeštaj.

Takođe planiraju i veliku žurku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара