Читај ми!

Za “Street View“ i ove godine snimaju Srbiju

Kompanija „Gugl“ obavestila je poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti da će i ove godine, od aprila do avgusta, u Srbiji ponovno obavljati snimanje za “Street View“, saopšteno je iz kabineta poverenika.

За “Street View“ и ове године снимају Србију За “Street View“ и ове године снимају Србију

Planirano je ažuriranje postojećih snimaka iz Beograda, Novog Sada i Niša.

Takođe, „Gugl ink“ (Google Inc) će praviti snimke novih gradova, poput Kragujevca i možda još nekih manjih, a snimanje će se odvijati u zavisnosti od vremenskih uslova, prenosi Tanjug.

Predstavnici „Gugla“ potvrdili su da će prilikom snimanja u potpunosti poštovati uslove, odnosno smernice, koje je poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić dao prilikom prvog snimanja i da će biti spremni da u slučaju potrebe pruže bilo kakvo dodatno objašnjenje.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи