Читај ми!

Psi lutalice odali počast ženi koja ih je hranila

Porodica Margarite Suarez iz Meride u Meksiku iznenadila se kad su na njenu sahranu došli psi lutalice koje je svakodnevno hranila.

Meksikanka Margarita Suarez preminula je nakon borbe s teškom bolešću, a tokom života svakog jutra je hranila pse i mačke lutalice koji su dolazili do njenog doma.

Osim toga, prilikom svakog izlaska iz kuće ponela bi kesu s hranom, kako bi putem nahranila lutalice na koje naiđe, javlja Misionesonline.net.

Članovi porodice ostali su zapanjeni kad su u kapelu ušetali psi, a zaposleni su im rekli da ih ranije nisu videli.

Nakon što su shvatili da su psi došli da upute poslednji pozdrav Margariti, dopustili su im da uđu. Potom su psi legli pored kovčega svoje zaštitnice.

Margaritina ćerka Patricija Urutija veruje da su životinje samo želele da se oproste od osobe koja je bila veoma dobra prema njima.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи