Читај ми!

I to se dešava - lasica na krilima detlića

Fantastična fotografija nečega što se ne viđa često – delo je Martina Lemeja iz Eseksa. Treba napomenuti da iako fotografija izgleda prilično idilično, to nikako nije slučaj, pošto se detlić borio za život.

Dok se šetao sa ženom, Martin je primetio šuškanje i komešanje na obližnjem drvetu. Oboje su svoje dvoglede uperili u tom pravcu i videli detlića kako neprirodno skakuće po grani.

Taman kad je detlić krenuo da maše krilima, Martin se prebacio sa dvogleda na foto-aparat i kroz nekoliko sekundi ptica je poletela sa lasicom na leđima.

Prema njegovim rečima, detlić je sleteo oko 25 metara ispred njih i oboje su se uplašili da se neće izvući.

„Mislim da je naše prisustvo nakratko omelo pažnju lasici, što je detlić iskoristio da se oslobodi i odleti“, priseća se Martin.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво