Читај ми!

Ostrvo sa zamkom za četiri miliona evra

Zamak i manastir sa zvonikom sve zajedno sa ostrvom koje se nalazi u centralnoj italijanskoj regiji Umbriji, prodaju se za četiri miliona evra.

Svaki bogataš koji u svom novčaniku ima viška novca, a kao mali je sanjao da bude gospodar zamka na ostrvu, ima priliku da ispuni svoj san iz detinjstva.

Prelepo ostrvce nalazi se na jezeru Trasimeno i površine je 4,5 hektara. Ceo posed nadvisuje zamak sa parkom, teniskim terenom i dva privatna pristaništa.

Zamak ima 10 luksuzno opremljenih prostorija raspoređenih na dva sprata. Osim toga, budući vlasnik dobiće pravo da zamak pretvori u hotel.

Bogata istorija ostrva mogla bi da pomogne u privlačenju turista, pošto je u 14. veku na ostrvu podignuta crkva Svetog Franje, koja je kasnije prerasla u manastir. Italijanske lokalne vlasti zaštitile su manastir, koji se smatra značajnim istorijskim i umetničkim objektom.

Zamak je ranije bio mnogo manji, ali je nakon renoviranja, od 1885. do 1891. godine, njegova površina postala trostruko veća. Osim toga, izuzetno je bogato opremljen.

Takođe, do danas je u sklopu zamka sačuvano svih šest kula, stara vetrenjača i park.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво