Читај ми!

Ovu ciglu pamtiće do kraja života

Irski razbojnik iz Drogede završio je iza rešetaka zahvaljujući cigli kojom je pokušao da obije „mercedes E kupe“, a koja se odbila od automobil i udarila ga u glavu.

Nakon nespretnog pokušaja obijanja automobila, lopov je ostao da leži bez svesti, sve do dolaska vlasnika obližnjeg paba Gerija Bredija i njegove devojke kojoj „mercedes“ i pripada.

S obzirom na težinu povrede na glavi provalnika, Bredi je prvo pomislio da ga je neko pretukao ili da ga je udario automobil. Međutim, jednom kada je shvatio da povređeni muškarac po svaku cenu pokušava da izbegne dolazak policije i ambulatnih kola, postao je sumnjičav i sam nazvao „momke u plavom“.

„Ležao je na leđima, a krv je iz njega curila na sve strane. Kada je došao k sebi, pokušao je da nam podvali priču da se ispred paba posvađao s prijateljem koji ga je pretukao. Međutim, pošto se uporno opirao dolasku policije, postao sam sumnjičav. A kada smo primetili i oštećenja na automobilu, sve nam je postalo jasno“, rekao je Bredi.

Komičan pokušaj krađe automobila zabeležila je nadzorna kamera, koja je otkrila i to koliko je lopov bio uporan u nameri da ukrade „mercedes“.

Najpre je staklo pokušavao da razbije manjim kamenom, pa kada je napokon shvatio da tako može do jutra, šetao je krajem sve dok napokon nije našao ciglu koju će, očigledno, do kraja života dobro pamtiti.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво