Читај ми!

Labradori i dalje najomiljenija rasa

Naklonost Amerikanaca prema labrador retriverima i dalje postavlja rekorde, ali buldozi napreduju ka vrhu liste najpopularnijih vrsta pasa.

Labradori su bili najpopularniji i prošle godine, po 24. put, te je taj njihov rekord po dugovečnosti nadmašio rekord pudlica, saopštilo je danas Američko udruženje odgajivača pasa (American Kennel Club).

Buldozi su prošle godine skočili na četvrto mesto po omiljenosti, a francuski buldozi ušli u prvih 10 prvi put za skoro sto godina, prenosi Beta.

Nemački ovčari, zlatni retriveri i biglovi su ostali među prvih pet, a jorkširski terijeri, pudlice, bokseri i rotvajleri među prvih deset, a jazavičari su sa 10. pali na 11. mesto.

Uspon buldoga nije iznenađenje jer njihovi ljubitelji ističu da im je izgled njuške jedinstveno simpatičan, a karakter uglavnom stabilan i miran.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се