Za heroja iz Niša čuli i Britanci!

Sredinom januara jedan Nišlija je spasao psa iz gotovo bezizlazne situacije, a o njegovom dobrom delu daleko se čulo... čak do Engleske...

Britanski Dejli mejl piše pod naslovom „Svakodnevni heroji“ – kako nijedno dobro delo ne može da prođe nezapaženo, pa ni delo Saše Pešića, koji je 16. januara bez mnogo razmišljanja pomogao psu koji je uplašeno stajao na obali Nišave.

Zoran Pavlović i njegovi prijatelji su tokom šetnje uočili psa i pozvali sve dežurne službe za brigu o životinjama, ali niko nije mogao da im pomogne osim Saše, koji radi u azilu i poznat je po organizovanju mnogih akcija kojima je pomogao ovim životinjama, pa ga je Dejli mejl nazvao „dobrim samarićaninom“.

Britanski medij opisuje herojsko delo ovog Nišlije – koji se spustio niz nadvožnjak, zatim je došao do uplašenog psa, zadobio njegovo poverenje, uzeo ga u naručje i uz pomoć još dvojice mladića podigao ga na most, na koji se zatim i sam popeo.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи