Pesma o Putinu hit na internetu

Pesma ruske pevačice Marije Jakuševe „Moj Putin“ za samo nekoliko dana napravila je pometnju u onlajn svetu – pregledana je više od milion puta, što su primetili i brojni svetski mediji koji su pisali o njoj.

Dvadesetdevetogodišnja Marija Jakuševa, čije je umetničko ime Mašeni Maj, dolazi iz trećeg ruskog grada po broju stanovnika – Novosibirska.

„Uprkos svetu, vraćaš nam Krim, i nakon toga, slobodan od svih, obnovićeš naš savez. A šta je sa mnom? Očarana sam i opčinjena...“, stihovi su pesme sa Marijinog albuma koji je izdala prošle godine.

U prvom delu spota vidimo je u haljini u bojama ruske zastave, u kojoj, podižući ruke, poziva Putina da je povede sa sobom „u bolje sutra“.

U drugom delu nosi haljinu u bojama ukrajinske zastave, a nalazi se u ruševinama, pa moli predsednika Rusije da je izbavi i vodi sa sobom.

Mlada pevačica u rodoljubivom zanosu između ostalog kaže: „Ti si Putin, ti si tako Putin, želim biti s tobom, vrištim za tobom, povedi me sa sobom“, prenosi The Moscow Times.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво