Čudo novosadsko

Šale u kojima se osveštavanje vode u gradskom vodovodu u Novom Sadu poredi sa jednom od epizoda popularnih „Mućki“ stigle su i do Velike Britanije.

Naime, britanski „Miror" naveo je da su neki građani uporedili potez sa epizodom "The Miracle of Peckham" (Čudo pekamsko) jedne od najpopularnijih humorističkih serija svih vremena.

U njoj Del Boj i Rodni pokušavaju da ubede vernike da su suze koje teku sa lica Bogorodice u lokalnoj crkvi sveta vodica.

Ipak, na kraju se ispostavilo da krov prokišnjava i da voda curi sa plafona preko lica statue Device Marije i da nema govora o čudu.

Britanski portal prenosi komentare sa sajta 021. „Jesu li oni ozbiljni? Zar ovo nije bio jedan od Del Bojevih trikova?“, glasi jedan od prenetih komentara.

„Šta se dešava sa ljudima koji nisu hrišćani? Da li prolaze kao vampiri? Da li im grla gore ili se guše? Ili se zbog ovoga preobraćaju u hrišćanstvo?“, još jedan je od komentara koje je preneo britanski portal.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи