Читај ми!

Još ne zna da priča, ali ume da se svađa

Poznato je da mališani mogu biti veoma tvrdoglavi i da ne žele baš uvek da poslušaju šta im roditelji govore. Osamnaestomesečna devojčica, zvezda video-snimka, ulazi u ozbiljnu raspravu sa svojim tatom, iako još uvek ne ume da govori.

Tvrdoglava Lola izgleda prilično odlučno u nameri da se suprotstavi svom tati. Iako on jasno to od nje zahteva, uporno odbija da siđe sa stočića za televizor.

Irac Garet Ro zabeležio je jednu „ozbiljnu“ i verovatnu prvu raspravu sa svojom ćerkom od godinu i po dana, koju to što još uvek ne zna da govori nimalo ne sprečava da bude prilično ubedljiva u svađi.

Na početku snimka Garet joj odlučno kaže: „Skloni noge sa tog stola“, ali mala Lola nema nameru da ga posluša.

Uporni otac zatim odlučuje da pokaže autoritet, upire prst u nju i pojačava ton: „Ne možeš da mi kažeš šta da radim. Ja sam glavni ovde sve dok ne budeš imala 18! Siđi dole“.

Lola ne izgleda nimalo uplašeno, ni pokolebano, već uzvraća istom merom, govori sve glasnije i maše rukama i nogama.

Slatka rasprava nastavlja se, sve dok Garet ne odustane i uzima Lolu u naručje, u znak „pomirenja“, dok se sve vreme iza kamere kikoće njena majka.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво