Читај ми!

Ronioci na pogrešnom mestu u pogrešno vreme

Neprijatno iznenađenje je zadesilo Kanađanina Kerija Vilka. Kao fotograf po zanimanju, zajedno sa grupom ronilaca snimao je ulješure kod Dominike, kada je ogroman kit obavio veliku nuždu po njima.

Ronioci kažu da je u pitanju redak odbrambeni mehanizam, koji se retko viđa. Veliku ulješuru su spazili blizu obale Dominike, pa su krenuli da je izbliza fotografišu.

Ali ubrzo im je snimanje preselo, pošto je kit nekoliko puta ispustio fekalije po njima.

Iako, kako kažu, nije čudno da kitovi vrše veliku nuždu pre nego što zarone, količina koju je ispustio je mnogo veća nego što je to uobičajeno.

Da stvar bude gora, Vilk roni samo sa ronilačkom maskom i disaljkom kako ne bi uznemiravao kitove, a i lakše mu je da fotografiše bez ronilačke opreme.

„Četvoro nas je zaronilo blizu kita, a on se polako približio i onda se okrenuo kao da hoće da zaroni. Prvo smo mislili da će to biti uobičajeno pražnjenje creva, ali čudno je što nije nastavio da zaranja, već je ostao pri površini mašući repom“, kaže Vilk.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво