Читај ми!

Ovo su hoteli?!

Postoje hoteli u kojima udobnost i luksuz nisu primarni. Deset ugostiteljskih objekata koji se drastično razlikuju od slike koju imate o mestu gde biste proveli odmor ili medeni mesec s razlogom je dospelo na liste najčudnijih hotela na planeti.

Usluga u sobi kad god poželite, obrok po izboru, najluksuzniji nameštaj, najskuplja posteljina... U mnogim hotelima goste doslovno jedan poziv deli od svake želje.

Naravno, sve to košta, ali je vredno odmora i uživanja. Međutim, postoje hoteli u kojima možete da zaboravite na luksuz, udobnost i poslugu „na dohvat ruke“. 

Jedino na šta možete da računate jesu neverovatne fotografije!

O njima se priča i redovno su na listama najčudnijih hotela. S razlogom, poručuju upućeni.

Zvezde naše galerije su: skulptura u obliku čovečijeg creva – belgijski hotel "CasAnus", zatim palata izgrađena potpuno od soli koja se nalazi u Boliviji (Palacio de Sal), "Dog Bark Park Inn" koji će oduševiti ljubitelje pasa, kao i poslastica za fanove Tolkinovih junaka podignuta u Vudlin parku na Novom Zelandu (The Hobbit Motel).

Možete videti i hotel (Null Stern Hotel) u kojem ste jedina zvezda vi jer ste smešteni u švajcarskom bunkeru iz doba Hladnog rata, japanski vid štednje prostora i u osmišljavanju prenoćišta, ponos švedskih hotelijera – hotel od leda (IceHotel) koji se svake godine gradi iznova, hotel "V8" u Nemačkoj u kojem ćete noć provesti u automobilu i švedska šumska brvnarica (Forest Hut Hotel).