Читај ми!

Nepoznato stvorenje na plaži Santa Barbare?

Dok je šetao plažom Santa Barbare kako bi zabeležio posledice nedavnog nevremena, reporter sajta KEYT Džon Palminteri naišao je na leš neobičnog stvorenja.

„Ovo je prava misterija. Stvorenje ima zube i zastrašujućeg je izgleda, definitivno nikada ne bih želeo da ga sretnem u mraku“, rekao je Palminteri za Hafington post.

Reporter je postavio fotografije neobične životinje na društvene mreže i pitao svoje prijatelje i pratioce šta misle šta je to. Pol Kolins sa Prirodnjačkog muzeja u Santa Barbari, javio se sa pretpostavkom.

„Rekao je da je u pitanju jazavac. Kratke noge, sa kandžama i uzana njuška njega definitivino podsećaju na jazavca“, objasnio je Palminteri.

Ali čak i ako je Kolins u pravu, ostaje još jedna nerešena misterija: jazavci nisu uobičajeni u Santa Barbari, tako da je veoma teško reći odakle bi ta životinja došla.

„Nikada ovde nisam video ili čuo za jazavce. To je veoma zbunjujuće“, objasnio je Džon Palminteri.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво