Читај ми!

Neobični saputnici na putu oko sveta

Mladić iz Toronta, koji je prošlog meseca ponudio besplatno putovanje svetom, ženi koja se zove isto kao njegova bivša devojka, konačno je pronašao saputnicu.

Džordan Aksani i njegova nekadašnja devojka Elizabet Galager rezervisali su po povoljnoj ceni karte još u maju, ali su u međuvremenu raskinuli. Mladić nije želeo da karte, koje sada vrede oko 5.000 dolara, propadnu, pa je odlučio da preko društvenih mreža, pronađe osobu koja se zove kao njegova bivša devojka i ponudi joj besplatno putovanje oko sveta.

"Javljale su se mnoge devojke koje su htele da promene ime. Javljale su se Elizabete Galager iz celog sveta. Suzio sam izbor na Kanadu i tu ih je bilo 18", kaže Džordan Aksani.

Konačno je izabrao - besplatno putovanje svetom dobila je ova studentkinja iz Kol Harbura.

"Kada sam čula za put rekla sam - o ne, traži nekoga ko se zove kao njegova bivša. Zar to nije uvrnuto", kaže Elizabet Galager.

Njen san postaje java. Posetiće prvo Njujork, a onda Milano, Prag, Pariz, Bangkok i Nju Delhi. Od puta očekuje prijateljstvo, jer već ima ozbiljnu vezu.

"Džordan je pristojan i mislim da ćemo se slagati. Pošto su o ovome saznali i mediji, više ne mislim da je ideja luda", smatra Elizabet Galager. 

Ostalo je još malo vremena za kupovinu i pakovanje. Neobični saputnici obećavaju da će čim se vrate, javnost biti upoznata sa njihovim dogodovštinama.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво