Читај ми!

Kladionice „teraju“ britansku kraljicu!

Kladionice širom Engleske otvorile su, a ubrzo zatim i zaustavile mogućnost klađenja u vezi sa spekulacijama da će kraljica, tokom tradicionalnog božićnog obraćanja naciji, abdicirati.

Iz kladionica su poručili da su odlučili da zaustave mogućnost klađenja nakon neobičnog porasta broja opklada, što im se, odmah, učinilo sumnjivim.

Izvore bliske kraljici nasmejale su glasine da bi mogla da abdicira i oni poručuju da to „jednostavno, nije istina“.

Vodeći lanac kladionica „Koral“ tvrdi da su opklade počele sa 200 funti po ulogu, a zatim je sledilo nekoliko manjih u veoma kratkom vremenu.

Iz „Korala“ su rekli da im je bilo sumnjivo to što su ponude bile „tako specifične“ i tako blizu jedna drugoj. Na kraju je ponuđena kvota 10-1 da će kraljica abdicirati uživo, tokom božićnog obraćanja naciji.

Poruku je već unapred snimio Bi-Bi-Si, što je dovelo do sumnje da su možda procurile neke informacije iz Bakingemske palate ili od strane TV ekipe.

Nikola Makgidi, portparol „Korala“ izjavio je: „Tokom cele godine bilo je brojnih spekulacija o budućnosti kraljice, ali današnje klađenje nas je stvarno iznenadilo. Što se nas tiče, nema dima bez vatre kada su pitanju ovakve opklade, pa smo odlučili da se osiguramo i povučemo mogućnost opklade u vezi sa ovim pitanjem“.

Telegraf citira izvor blizak kruni, koji je rekao da glasine o povlačenju britanske kraljice, jednostavno, nisu istinite.

„Da je kraljica htela da objavi ovako veliku stvar, ona ne bi unapred snimila govor, koji bi bio emitovan u zemljama Komonvelta, nekoliko sati pre nego ovde. To bi značilo da bi kraj njene vladavine bio zvanično objavljen u Tuvalu, a ne u Londonu. Dakle ne, definitivno, to nije istina“, naveo je taj izvor.

Nije prvi put da je „Koral“ zaustavio klađenje na kraljičino abdiciranje. U januaru su se povećali ulozi, nakon izveštaja da je princ od Velsa preuzeo neke od njenih dužnosti.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво