Читај ми!

Za udaju više nije potreban ni mladoženja!

Japanska turistička agencija pruža priliku svim devojkama koje se još uvek nisu udale da budu mlade, na jedan dan, bez ikakve potrebe za mladoženjom. Agencija „Cerca“ nudi dvodnevnu ponudu za solo svadbeni paket u gradu Kjotu, u Japanu.

Na sajtu agencije tvrde da za one žene „koje se još nisu udale i ne znaju da li će se to ikada desiti“, imaju savršenu ponudu – da obuku venčanicu i fotografišu se „dok su još mlade i lepe“.

Cene se kreću od 1.706 funti i uključuju konsultacije za klijente i pomoć pri odluci između tradicionalnog japanskog venčanja ili bele venčanice i bidermajera.

Klijenti mogu da posete specijalizovanu prodavnicu za venčanja i da izaberu svoju omiljenu haljinu ili kimono. Drugi dan počinje sa sređivanjem frizure i šminke, a onda sledi oblačenje haljine.

Fotograf je na raspolaganju tokom čitavog jutra i beleži sve bitne trenutke dok se mlada šeta po japanskom vrtu "Shugakuin Kirara Sanso".

U cenu je uključena i jedna noć u hotelu i mini foto-album sa fotografijama, kako bi mlada uvek mogla da se priseti bitnog dana.

Po želji, klijent može izabrati i mladoženju iz kataloga, dodatno cveće, spa-tretman ili partnera za večeru.

Kjoto se nalazi na dva sata brzim vozom južno od Tokija i nedavno je dobio nagradu "Travel and Leisure" za najbolji svetski grad. Ima bogatu istoriju i dobru reputaciju kao japanski kapitalni i kulturni centar. Grad je i dom Carskoj palati i jedino mesto gde se još uvek mogu videti prave gejše.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво