Читај ми!

Da li su ovo najlepši hoteli na svetu?

Spoljašnji izgled hotela svakako je jedna od bitnih stvari, koja privlači goste, a oni koji su to shvatili posluju s velikim uspehom.

Ovi neobični hoteli, privlače veliki broj turista, ne samo zbog svog, prvenstveno, zanimljivog spoljašnjeg izgleda, već i zbog dobre usluge.

Hotel "Yunak Everli" se nalazi u Urgupu u Turskoj i izgrađen je u planini. Starost stena je nemoguće odrediti, ali se veruje da su sobe u kojima gosti mogu odsesti napravljane u petom veku. Hotel je idealan za avanturiste jer oni mogu posetiti podzemne gradove i skrivene pećinske crkve.

"Apostrophe" u Parizu ima moderan dizajn sa motivima drveća na fasadi. On posebno izgleda spektakularno noću. U unutrašnjosti sobe imaju unikatan dizajn inspirisan literaturom.

Njujorški hotel "The Jade" ima fasadu vrednu divljenja. On se nalazi na 6. Aveniji u blizini Vašington Skver Parka. Ima 113 soba i odiše elegancijom, kako spolja, tako i u unutrašnjosti.

Holandski "Inntel" u Amsterdamu je urađen u stilu tradicionalnih zelenih kuća iz regije Zaan. Hotel ima četiri zvezdice, a njegova fasada je napravljena od ostataka sedamdeset kuća.