Читај ми!

Betmen, zaštitnik slepih miševa... Ali stvarno!

Sasvim očekivano, Betmen štiti slepe miševe – zvezde i reditelj novog filma „Betmen protiv Supermena“, priključili su se grupi ekologa koji se bave zaštitom ovih životinja.

Novi Betmen – Ben Aflek, Ejmi Adams – Lois Lejn, i Zak Snajder, reditelj najnovijeg nastavka o popularnom strip heroju Batman v. Superman: Dawn of Justice, pojavili su se na video-snimku Organizacije za zaštitu slepih miševa koji je postavljen na internet povodom nacionalnog dana šišmiša.

Inicijativu za ovaj spot pokrenuo je Snajder nakon što je na jednoj radio-stanici u Detroitu, gde se snimaju pojedine scene filma, čuo priču o sindromu belog nosa, gljivičnom oboljenju koje desetkuje populaciju slepih miševa u SAD.

Kao pomoć ekolozima, deo materijala sa snimanja iskorišćen je za izgradnju kućica za šišmiše.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи