Читај ми!

„Profesionalni“ bigamista

Ima samo 28 godina, a već četiri žene, sedam verenica i pet devojaka... u isto vreme! To je Sonku Tidžanu, Gambijcu koji živi u Beču, donelo neslavnu titulu najvećeg bigamiste u Austriji. I zatvorsku kaznu, naravno!

Da ne beše Fejsbuka, ko zna dokle bi on tako!

Nije navedeno na koji način je Sonko Tidžan, 28-godišnji Gambijac u Austriji, zaveo čak 16 žena i naterao ih da misle da su jedine u njegovom životu.

Oženio se četirima ženama, sa sedam je veren, dok se sa pet zabavljao. Kako je uspevao da kontroliše situaciju, nije baš jasno.

Uglavnom, ženama je prilazio svuda po zemlji i uglavnom ih koristio da prespava kod njih, a onda se i useljavao, svraćao kad god je blizu, pozajmljivao pare koje nikada nije vraćao...

Razotkriven je tek kada je upoznao Sonju Majar. Bila je to (barem za nju) ljubav na prvi pogled – oborio ju je s nogu u jednom baru.

Sonko je tvrdio da oseća isto, usledila je kratkotrajna romansa i venčali su se mesec dana kasnije. Njena porodica se žestoko protivila, no, „ljubav“ je pobedila!

Posle godinu dana srećnog braka, Sonja je ostala u drugom stanju.

Međutim, na Fejsbuku je u nekom trenutku naišla na ženu sa istim, karakterističnim prezimenom. Ne bi to bilo dovoljno da pored te osobe nije stajao neko ko izuzetno liči na njenog Sonka.

Malo istraživanja po profilu te žene dovelo je do istine – udate su za istog čoveka!

„Prvo mi je palo na pamet da ima blizanca ili da me vara“, izjavila je Sonja za lokalne medije, a prenosi Dejli mejl.

Dve gospođe Tidžan su se udružile i prijavile ga. Tek tada je utvrđeno da je ovako ili onako u vezi sa 16 različitih žena.

Najmlađa supruga mu je imala 22 godine, a najstarija 44. Još dve devojke su mu trenutno u drugom stanju.

U Africi takođe ima ženu i decu!

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи