Читај ми!

Ameri imaju bigfuta, a Rusi almasa?

Žitelji SAD već dugo vremena love bigfuta, baš kao i stanovnici Kanade koji traže saskvoča, dok oni na Himalajima tvrde da dele stanište sa jetijem. I Rusi sad imaju svoju verziju velikog i dlakavog primata. Istaknuti naučnik Andrej Stroganov tvrdi da je pronašao dokaze o njegovom postojanju.

Ruski naučnik Andrej Stroganov tvrdi da je otkrio rusku verziju bigfuta, koju je nazvao almas, piše Moskov tajms.

Tvrdi da je pronašao dokaz njegovog postojanja u vidu kore od drveta i tvrdi da almas luta šumama na obroncima Moskve.

„Almas je kosmopolita. Ne brinem se. Oni su dobroćudni i potrebna im je naša zaštita“, tvrdi Andrej Stroganov.

Tehnolog biotehnike sa prestižne Agrikulturne akademije u Moskvi, tvrdi da je pronašao deo kore drveta blizu Moskve, koju je obeležio veliki primat.

Stroganov veruje da je horizontalne ogrebotine na kori napravila šapa prečnika 23 centimetra, kao i da nema tragova kandži koji bi ukazivali na to da je u pitanju medved.

Naučnik, koji je već izvesno vreme u potrazi za dokazom koji bi potvrdio postojanje almasa, takođe tvrdi da je potvrdio prisustvo ovog primata nakon nedavne posete Uralu, ali nije hteo da otkriva više detalja.

Sledeći korak jeste slanje uzoraka kore u Alabamu, gde će biti analiziran DNK.

Međutim, jedan Stroganovljev kolega koji je takođe tražio almasa, kritikovan je od strane genetičara sa „Oksforda“, koji su prošle godine izjavili da su nakon testiranja dlaka jetija, bigfuta i saskvoča koje su im poslate, došli do zaključka da svi uzorci upućuju na medveda - ili na novu vrstu ili na svojevrsnog hibrida mrkog i polarnog medveda.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво