Читај ми!

Ruski patrijarh dobio na poklon „suhoja“

Patrijarh moskovski i cele Rusije Kiril je tokom posete jednoj fabrici civilnih i vojnih aviona na krajnjem istoku zemlje, dobio na poklon – borbeni avion „suhoj SU-35“.

Vest o nesvakidašnjem poklonu objavljena je na sajtu Ruske pravoslavne crkve, na kojem se precizira da je tokom obilaska postrojenja patrijarh radnicima podelio ikone, koje je prethodno blagoslovio, prenosi Tanjug.

Kako prenosi agencija Rojters, poglavar ruske crkve se tom prilikom obratio zaposlenima ističući važnost odbrane domovine.

„Rusija ne može da bude ničiji vazal, jer Rusija nije samo država, već čitava jedna civilizacija, hiljadugodišnja istorija, kulturni rasadnik, enormna sila“, poručio je patrijarh Kiril.

„Da bismo mogli da živimo slobodno, moramo da budemo sposobni da odbranimo našu domovinu ukoliko se za to ukaže potreba“, istakao je Kiril, navodi agencija RIA.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво