Читај ми!

Sibir prekrile misteriozne štrafte

Niz tamnozelenih linija na teritoriji Sibira otkrili su astronauti koji borave na Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS). Naučnici imaju nekoliko teorija o nastanku tog neobičnog fenomena, ali još uvek ne mogu sa sigurnošću da kažu o čemu se radi.

Astronauti koji borave na Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS), pre nekoliko meseci su zapazili u Sibiru neobičan niz tamnozelenih linija, piše Hafington post.

Odmah su počeli da istražuju o čemu je reč i nakon dužeg vremena došli su do zaključka da bi tamnozeleni oblici koji se prostiru u ruralnom području mogli da budu neželjena reakcija menjanja zemlje u toj regiji.

Konkretnije, tamnija područja na fotografiji mogla bi da budu pošumljene doline nastale iz presavijenih površinskih stena.

Ipak, niko još uvek sa sigurnošću ne može da objasni nastanak neobičnog fenomena u tom delu Rusije.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи