Читај ми!

Džinovski osinjak sa 5.000 osa

Džon Birket, iz hempširske Službe za kontrolu štetočina, imao je bukvalno pune ruke posla kada je u jednoj kući u Vinčesteru morao da odstrani skoro metar dugačak osinjak sa oko 5.000 osa.

U svojoj 45 godina dugoj karijeri Džon kaže da se nije susreo sa toliko velikom kolonijom osa.

„Bilo bi izuzetno opasno da je vlasnica sama pokušala da odstrani osinjak sa tolikim brojem osa“, ističe on, dodajući da je bio zapanjen kada je prvi put ugledao osinjak.

Osinjak je otkrila vlasnica u sobi koju ne koristi u svojoj u kući u Sent Krosu. Mali prozor bio je otvoren pa su ose kroz njega ušle.

Džon smatra da je osama bilo potrebno najmanje šest meseci da ga naprave, ali i da su „obavile sjajan posao".

„Kada sam krenuo da ga dižem, osinjak se polomio napola. U celoj svojoj karijeri od 45 godina nisam video toliko osa. Morao sam brzo da zatvorim vrata sobe inače bi napunile celu kuću“, objašnjava Džon.

Trebalo mu je oko dva sata da rastavi osinjak i ubije sve ose.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи