Читај ми!

Venecuelanska „adaptacija“ kineske himne

Užasno izvođenje kineske himne, tokom posete Si Đinpinga Venecueli, za koje je „zaslužan“ venecuelanski vojni orkestar naišlo je na lavinu kritika i šala ljudi širom sveta.

Uprkos tome što je početak posete kineskog predsednika tekao po protokolu, vojni orkestar koji je bio zadužen da odsvira dve himne potpuno je „uprskao“ stvar.

Nažalost ušiju svih prisutnih, uključujući i dva predsednika, orkestar je izgleda zaboravio melodiju i ritam Marša dobrovoljaca.

Uprkos tome što su Si Đinping i njegov kolega Nikolas Maduro zadržali ozbiljan izraz lica, neki od prisutnih nisu bili toliko fini.

Nekoliko minuta nakon što je emitovan na nacionalnoj televiziji, video-snimak je osvanuo na internetu, gde je odmah postao hit.

Blogeri su ga vrlo brzo nazvali „venecuelanskom adaptacijom“ kineske himne.

„Divim se našem vođi i zvaničnicima što su ostali pribrani“, „Siguran sam da ne bi uspeo da se suzdržim da ne prasnem u smeh da sam bio tamo“, „Moj školski orkestar bi bolje odsvirao“, neki su od komentara.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи