Читај ми!

„Ferari“ za 25 miliona evra!

Sredinom aprila kada sivi „ferari 275 GTB/C specijal“ osvane na aukciji, procenjuje se da će dostići cenu od neverovatnih 25 miliona evra!

Jedan od tri preostala „ferarija 275 GTB/C specijal“ napravljen je krajem 1964. godine, a model je osmišljen da bude odgovor „Ferarija“ na „ford GT 40“ i „šelbi kobra dejtona“.

Model je inače prvi na kojem je „Ferari“ stavio nezavisno zadnje vešanje i predstavljao je evoluciju izuzetno uspešne „serije 250“, koja je tokom godina stekla kultni status.

Sa aluminijumskim ramom, lakšom šasijom, kao i nisko postavljenim V-12 motorom, novi model imao je daleko bolje performanse od prethodnika.

Ukoliko dostigne 25 miliona evra, postaće najskuplji „ferari“ svih vremena.

Na aukciji u Montereju će se, osim ovog „ferarija“, pojaviti i „275 GTB/4“, čiji je vlasnik bio legendarni holivudski glumac Stiv Mekvin, a za koji se procenjuje da će takođe dostići izuzetno visoku cenu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво