Читај ми!

Rasplakao se zbog tragedije u Pojasu Gaze

Izveštavanje o najnovijim zbivanjima i izraelskom bombardovanju Pojasa Gaze nije ostavilo ravnodušnim ni jednog od najiskusnijih reportera „Al Džazire“. Pošto nije mogao da izdrži dok je prenosio potresne događaje, Vil Dadou je tokom javljanja, jecajući, tiho izašao iz kadra.

Dadou je danas posetio predgrađe Šijaijah u Gazi, gde je u nedelju poginulo više od 60 Palestinaca u celodnevnom granatiranju, i u živom prenosu, potresen scenama koje je video, rasplakao se pred kamerama.

Izveštavao je o potresnim scenama mrtvih civila, staraca, žena i dece, o izbezumljenim kricima preživelih. I na pola izveštaja zaplakao.

Nije više mogao da govori, pa je jednostavno, u tišini, išetao iz kadra.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи