Читај ми!

Neverovatno: Odigrao „sedam plus“ na Nemce!

Retko ko je očekivao osam golova u polufinalu Svetskog prvenstva na meču između Brazila i Nemačke, ali jedan građanin Srbije jeste, što mu se baš isplatilo. Uplatio je 2.500 dinara, da će na ovom meču biti postignuto sedam ili više golova i dobio čak 137.500 dinara!

Da je Srbija puna fenomena i maštovitih ljudi, potvrđuje i primer jednog ljubitelja fudbala koji je verovao da će tokom polufinalnog meča između Nemačke i Brazila biti postignuto sedam i više golova, pa je imao razloga za radost po završetku meča.

Retko ko je očekivao takav rafal golova u ovoj fazi takmičenja u Brazilu, ali ovaj građanin Srbije jeste, što mu se i te kako isplatilo.

Verovatno su mu mnogi rekli da je lud kada je uplatio 2.500 dinara s verom da će na ovom meču biti postignuto sedam ili više golova.

Kvota na ishod meča bila je čak 55, pa je za uplaćen novac dobio čak 137.500 dinara!

Na društvenim mrežama su se ispod slika dobitnog tiketa pojavili šaljivi komentari da možda poznaje Milera, Klosea, Kediru, Krosa, Širlea i ostale „pancere“, pa je dobio dojavu za klađenje.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи