Читај ми!

Ajkula za specijalnu nagradu!

Bokeljski ribari Dejan Gopčević i Vesko Katurić osvojili su specijalnu nagradu za mesec mart u nagradnoj igri „Ulov meseca“, zahvaljujući uhvaćenoj ajkuli od 150 kilograma.

Hercegnovljanin Mišo Vukašinović dobitnik je prve nagrade u martovskom kolu nagradne igre „Ulov meseca“ koju za sportske ribolovce na Crnogorskom primorju priređuje kompanija za proizvodnju i trgovinu ribomaterijalom i opremom za more, „Una“ iz Tivta, pišu podgoričke Vijesti na svom portalu.

Žiri „Une“ Vukašinovića je nagradio za ulovljenog zubaca težine 6,8 kilograma koji je uhvaćen u akvatorijumu ostrva Mamula na ulazu u Boku, na pendulu na kojoj je mamac bila živa lignja.

Krsto Krstović iz Tivta osvojio je drugu nagradu sa ulovljenim kapitalnim primerkom sipe, težine 1,125 kilograma.

Krstović je sipu ulovio „pušćajući“ sa obale na Opatovu.

Specijalnu nagradu za mesec mart dobili su Dejan Gopčević i Vesko Katurić sa ulovljenom ajkulom težine 150 kilograma. Ovog predatora dvojica bokeljskih ribara ulovila su na otvorenom moru.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи