Читај ми!

Zaplovite „Ulicama Monaka“ po svetskim morima

Svetski milijarderi imaće uskoro novu „igračku“ oko koje će da se bore. U planu je izgradnja superjahte „Ulice Monaka“, koja će biti verna replika delova bogate kneževine sa sve stazom za Formulu 1. Biće dugačka 155 metara, imaće nekoliko zgrada, heliodrom, bazene i đakuzije.

Evo ideje onima koji imaju više od 300 miliona evra a ne znaju šta će sa njima. Neka naruče novu džinovsku jahtu nazvanu „Ulice Monaka“. Superjahta je umanjena replika dela bogate kneževine.

Imaće na sebi poznati hotel Pariz, Prinčeva palata, luka Herkul i kazino La Raskase. Osim toga duž cele palube protezaće se karting staza koja jtreba da podseća na poznatu stazu za Formulu 1.

Jahta će imati i heliodrom, malu podmornicu, nekoliko skutera za vodu, bazene i đakuzije.

Rob Mekfirson, jedan od idejnih pokretača projekta, kaže da je brod inspirisan mediteranskom kneževinom i njenim prestižnim statusom.

Super-jahta će se protezati 155 metara u dužinu, imaće 70 članova posade, moći će da primi 16 gostiju i kretaće se maksimalnom brzinom od 15 čvorova.

Povezan za svim palubama putem privatnog lifta, vlasnikom apartman se proteže na tri sprata i najekstravagantniji je deo broda.

„Želimo da napravimo nešto potpuno novo i interesantno i da ispričamo priču, za koju nam je najveća inspiraciju bila arhitektura i duh Monaka“, kaže Mekfirson.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара