Читај ми!

Vozač GSP-a, pošteni nalazač 1.600 evra

Milomir Jeremić, vozač Gradskog saobraćajnog preduzeća pronašao je novčanik u kojem je bilo 1.600 evra i bez razmišljanja ga vratio vlasniku, Šveđaninu.

Priča koja u ovakvim vremenima zaslužuje da bude i vest dana: Milomir Jeremić, vozač Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograda, za dvadeset godina staža nalazio je izgubljene telefone, dokumenta i dva puta novac, ali je noćas u autobusu ostavljena najveća suma do sada.

„Našao sam 1.000 evra i nekoliko švedskih novčanica. Otišao sam u policiju i dali su mi zapisnik“, priča vozač - pošteni nalazač i ističe da su mu kolege javile da je vlasnik pronađen.

Švedski taksista sa mestom boravka u Srbiji imao je sreće jer posle poslednje vožnje sledi pregled vozila.

Da je neko drugi pronašao novčanik sa 1.600 evra, možda ne bi stigao do vlasnika.

„Tuđe je prokleto. Nije moje i ne treba mi“, kaže Jeremić.

Autobus je nov, ima sedam kamera, ali to nije bilo presudno. Milomir je vraćao sve što je nalazio i u starim autobusima. Vaspitanje i karakter su bili presudni.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво