Читај ми!

Kajzer Franc „zakazao“ meč sa vanzemaljcima!

Nepoznati znakovi u Rio de Žaneiru, Njujorku i Londonu napravili su pravu pometnju. Niko ne zna šta znače, a poruka na kraju ostavlja bez daha - „Pobednik dobija Zemlju“. Da cela stvar bude gora, na tri evropske fudbalske utakmice pojavile su se i misteriozne osobe u kapuljačama i sa istim znakovima. Uključio se i Kajzer Franc i poručio da su mu se obratili vanzemaljci koji žele da odigraju fudbalsku utakmicu protiv nas, a pobednik dobija - Zemlju.

Protekle nedelje u Londonu, Njujorku i Rio de Žaneiru odigrali su se čudni događaji. Prvo se na Glavi šećera pojavio hologramski prikaz misterioznog simbola koji je prilično zaokupirao pažnju prolaznika, da bi se ubrzo pretvorio u natpis - „Pobednik dobija Zemlju" (Winner takes Earth).

Samo dan kasnije tri metra u prečniku velika lopta na kojoj je takođe prikazan isti znak napravila je veliku rupu u travi terena „Hokni Maršez". Istovremeno, preko Atlanskog okeana u Njujorku na Tajms skveru na ekranima se pojavio misteriozni znak, nakon čega je ponovo osvanula poruka - „Pobednik dobija Zemlju“.

Niko ne zna tačno šta se dešava, sem činjenice da je povezano sa fudbalom. Neki govore da je to marketinška kampanja kompanije „Adidas“, dok drugi tvrde da je za misteriozne poruke odgovoran južnokorejski džin „Samsung“.

Protekli vikend je posebno bio interesantan. Misteriozne osobe u kapuljačama i odorama sa istim znakom pojavile su se na tri utakmice evropskih klubova. Jedanaestoro ih se pojavilo na tribinama „Alijanc arene“, stadionu Bajerna, a po istom receptu osvanuli su i na "Stamford bridžu" u Londonu i stadionu Juventusa u Torinu.

Pošto su podsećali na džedaje iz Ratova zvezda, navijačima na utakmicama nikako nije bilo prijatno u njihovom prisustvu. Izazvali su veliko interesovanje, a većini i ulivali jezu.

Možda će malo svetlosti na celu stvar baciti Franc Bekenbauer. U kratkom video-snimku legenda svetskog fudbala kaže da se susreo sa vanzemaljcima i da će se uskoro rešavati sudbina planete.

„Da vas pitam nešto. Da li mislite da vanzemaljci postoje? Da li mislite da se bave sportom? Prijatelji, imam užasavajuće vesti. Odgovor na oba ova pitanja je potvrdan. Sinoć su me posetili vanzemaljci i rekli da žele da igraju fudbal protiv nas. Problem je što će, ukoliko izgubimo, uništiti planetu“, navodi Bekenbauer.

„Na nama je da sastavimo tim koji će pobediti. Samo fudbal može da spase planetu!", istakao je Nemac.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи